Зимата наистина идва, буквално, а ние вече можем да се насладим на първо официално изображение от предстоящия финален сезон на "Игра на тронове".

Благодарение на изданието Entertainment Weekly и тяхната последна корица, можем да видим Джон Сноу и Денерис Таргариен в одеждите им от предстоящия 8-и сезон на шоуто. Както знаем, това ще бъде последният сезон на епоса на HBO, базиран на книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

"Край на играта" се чете на кепшъна на корицата, на която виждаме Кит Харингтън и Емилия Кларк да позират пред обектива.

От снимката виждаме, че двамата видимо се намират на студено място, което ни кара да вярваме, че Джон и Денерис ще прекарат известно време заедно на север.

Последният осми сезон на "Игра на тронове" можем да очакваме в даден момент през следващата година.

След приключване на сериала, ще можем да очакваме и различни спиноф продукции, планирани от HBO. За първата от тях дори вече знаем, че участие в нея ще вземе актрисата Наоми Уотс.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар