Ние може и да сме в трепетно очакване за датата 24 април, когато най-сетне ще можем да гледаме епизод 1 от новия шести сезон на "Игра на тронове", но няколко избрани зрители вече знаят как започва всичко в дългоочакваното продължение.

Това се случи, благодарение на снощната премиера на сериала, която се проведе в TCL Chinese Theatre в Лос Анджелис, на която присъстваха отбрани гости на HBO.

За жалост, нямаме никаква идея какво се случва в първия епизод на сериала. Знаем единствено, че предстои важен сезон за Санса. Неслучайно Софи Търнър беше кралицата на вечерта, а от снимката по-горе можете да видите защо.

Споделяме ви още няколко кадъра от премиерата, дело на Jeff Kravitz за FilmMagic for HBO. Винаги е интересно да видим любимите си актьори в естествена среда - и без специфичните костюми и прически, характерни за "Игра на тронове".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар