"Игра на тронове": Премиерата!


16 юли, 21 часа: това е времето, в което новият сезон на "Игра на тронове" ще направи своята дългоочаквана премиера, а у нас ще бъде излъчен по същото (но българско) време, в 4 часа сутринта на 17 юли, във филмовото приложение HBO GO. Премиерата по филмовия канал HBO у нас е на 17 юли от 21 часа.


На официалната премиера, която се проведе в концертната зала „Уолт Дисни” в Лос Анджелис, не бе показан нито един кадър от предстоящия сезон.


Кит Харингтън (Джон Сняг) бе придружен от някогашната си екранна половинка, а вече и половинка в реалния живот – Роуз Лесли (Игрит). Актьорът сподели, че е луд по нея и не може да повярва как това щастие се случва точно на него. В новия сезон ще видим само Кит Харингтън, след като героинята на Роуз Лесли беше убита още в четвърти сезон.


Софи Търнър (Санса Старк) блестеше с дръзка мини рокля на Никола Геские за Louis Vuitton от колекцията за 2018 година, а Мейси Уилямс (Аря Старк) заложи на зелена дълга рокля с висока цепка на Мишел Смит от Milly.


Някои от звездите, които се появиха на премиерата, не са вече част от поредицата, но за всички екипът е като семейство и предпоследният сезон на „Игра на тронове“ е изключително важен за всички.


Сезон седем ще има седем епизода, в които са вложени повече ресурси за въздействащи и мащабни сцени. През месеците преди дълго чаканата премиера стана ясно, че емблематичните думи на Старк са нещо повече от предупреждение. Зимата не идва – тя вече е тук. Тук е и с нея идва армията от бели бродници на Краля на нощта и реалната заплаха за война, която не отговаря на никакви правила.

Вижте още кадри в галерията.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни