HBO пусна обичайното промо на следващия епизод на "Игра на тронове". За съжаление, той ще бъде и последен, а след него епичното фентъзи шоу ще достигне своя край.

Ако сте отворили тази статия, то би трябвало вече да сте гледали новия пети епизод на сериала. Видели сте и окончателната трансформация на Денерис в Лудата кралица. Родената в буря постигна своята голяма цел и превзе Кралски чертог, но опожарявайки го до земята и отнемайки живота на хиляди невинни.

В новото промо виждаме руините на столицата, а кадрите попадат Тирион, Аря Старк и самата Денерис, вече превзела града. Във видеото няма и следа от Джон Сноу, но със сигурност той ще има ключова роля в предстоящия епилог на историята.

Едно е сигурно - много от хората, които досега бяха на страната на Денерис, ще променят позицията си след нейните действия. Остава да видим до какво точно ще доведе това.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар