"If" е новият сингъл на Me and My Devil (ВИДЕО)

Днес се състоя премиерата на последния официален сингъл от дебютния албум на Me and My Devil. Новата песен за пореден път хвърля в изненада феновете на супергрупата. “If” е меломанска атака със златен звук от 70-те, сурово гръндж звучене, тежък бийт и характерни за поп музиката вокали. 

Това ще бъде и последният сингъл преди Me and My Devil да пуснат и оставащите четири песни, които влизат в първия албум на групата през есента. Въпреки че всички сингли в него са изненадващи и нетипични, обединява ги тягата на добре работещия синхрон между членовете на бандата и просторът на музикалните им идеи.

В артистичното видео cameo участие има София Добрева ака Nolita No - популярният дизайнер с тясна връзка с музикалната сцена у нас и автор на aртуърка към парчетата на Me And My Devil, екзотичната Виктория и величественият Carcass – кане корсо талисманът на всички банди, под шапката на Projector Plus. Режисьор на видеото е Ангел Каспарянов.

“If” излиза само седмица преди Мe And My Devil да се качат на сцената в първия ден на алтернативното събитие на лятото REBEL REBEL в Маймунарника на 17 и 18 юли. Това е и първият концерт на бандата на софийска сцена, след участието им на фестивала Music Daze в Пловдив. 

REBEL REBEL събира на една сцена осем от актуалните групи от независимата алтернативна вълна. В двата поредни дни своята музика ще представят ALI, No More Many More, Jin Monic, Stop The Schizo, Lek City Case, NIB: Now in Bulgaria и американците Tropе. 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни