След Том Ханкс и неговата съпруга Рита Уилсън, още една холивудска звезда е диагностицирана с коронавирус. Това е британецът Идрис Елба, който сам разкри новината във видео, споделено в социалните мрежи.

Звездата от "Лутър" и "Тор" призова феновете си да спазват препоръките на властите, да си стоят вкъщи и да бъдат "прагматични". Той довери, че на този етап не се чувства зле здравословно, въпреки че е носител на вируса.

"Тази сутрин дадох позитивен тест за COVID-19. Чувствам се окей, засега нямам симптоми, но съм се изолирал, откакто разбрах. Хора, стойте си у дома и бъдете прагматични. Ще ви държа информирани как се справям. Без паника!", написа Елба към видеото.

Пандемията от коронавирус не дава изгледи да приключи скоро. Случаите в световен мащаб са около 180 000, а мъртвите вследствие на COVID-19 са повече от 7000. В България вече бе обявено извънредно положение, а по всичко изглежда, че пандемията ще доведе и до колосални загуби за кино индустрията.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар