Всеки родител си спомня за радостта от щурите игри навън в детството. Днес обаче малчуганите изпълват дните си с повече забавления пред екран, отколкото сред природата. И именно затова пред родителите стои важната задача да подарят на децата си повече моменти, прекарани отвъд четирите стени.

Затова днес споделяме няколко идеи за игри за навън, които да направят пролетните и летните дни по-вълнуващи за малки и големи. 

Комплект Professor Puzzle: Торбичка с игри

Започваме с една торба с игри – почти буквално. С този комплект децата винаги ще са подготвени да се изправят срещу скуката. Общо 13 игри намират място в тази торбичка и сред тях всеки малък изследовател ще може да открие нещо подходящо. 

игри за навън

Комплектът включва разнообразни парти игри и такива с карти и зарове. Затова е и чудесен избор за децата, чиито родители често ги водят на къмпинги, на плажа, на разходки сред природата или в парка.

Сгъваем бумеранг Kikkerland

Винаги подготвени за още забавления ще бъдат децата и във всеки момент, в който носят своя сгъваем бумеранг. Изработен е от бамбук и е готов за летене само в рамките на минута, така че забавлението винаги е осигурено. 

сгъваем бумеранг

Бумерангът е пригоден да се превърне в любим спътник за приключенците по време на техните срещи с природата. Но и също така е страхотен начин да провокираме интереса на децата към игрите навън. 

Игра Professor Puzzle: Forest Skittles

Точен мерник ще бъде нужен и на децата, които се изправят срещу горските обитатели в игра. В този случай кеглите може да са обрисувани по красив и очарователен начин, но целта е същата както в много други подобни игри – възможно най-много от мишените трябва да бъдат свалени с един замах. 

игри за навън

В играта могат да се включат двама или повече участника на възраст над 4 години, а чантата за лесно пренасяне, включена в комплекта, позволява забавлението за цялото семейство да започне по всяко време. 

Детски комплект Buki - Приключенско катерене

Позволи на децата да покорят всяка висина… или поне всяко дърво, което изберат. С този комплект порасналите природни изследователи могат да упражняват катераческите си способности. Така че да няма нито една недостигната къща на дърво. 

катерене

В него са включени 6 колана с катарами, към които могат да се прикрепят по две дръжки за катерене. С тях изкачването по дърветата става по-забавно, лесно и безопасно. А между игрите децата могат да развият интерес към изцяло нов спорт. 

Игра мини голф Kikkerland

А ако малчуганът, който се стремите да вдъхновите да прекарва повече време сред природата, не е почитател на екстремните спортове, мини голфът може да бъде перфектното решение. Игра, подходяща както за навън, така и за моментите у дома, които искаме да прекараме далеч от електронните средства. 

мини голф

Комплектът превръща мини голфа в още по-миниатюрен, но пък забавлението, което той носи, си остава все така голямо. А в играта могат да се включат и малки, и големи. Нужно е само малко точност и сръчност. 

Комплект за детективи Professor Puzzle: Шерлок Холмс

А как да забавляваме децата, които се интересуват от мистерии? Елементарно, Уотсън – с комплект за детективи. 

игри за навън

Подарете възможност на малчуганите да се превъплътят в Шерлок Холмс с помощта на всички негови инструменти. От лупата, под която никое доказателство не остава незабелязано, до инструментите, нужни за разшифроване на всяка загадка – в комплекта ще откриете всички необходими пособия за един детектив. 

Освен това в куфарчето са включени уликите за 10 загадки, които трябва да бъдат разрешени. А когато децата се справят с тях, могат да приложат своите новопридобити дедуктивни умения в разрешаването на още мистерии. 

Комплект игри Professor Puzzle: The Mad Hatter's Tea Party Games

А ако вместо творбите на Артър Конан Дойл детето вкъщи предпочита да чете класиката от Луис Карол, значи този комплект с игри ще бъде в пъти по-подходящ избор. С него всеки ден може да се превърне в приключение в Страната на чудесата, а светът да се преобрази в такъв, в който всичко е възможно. 

игри за навън

Позволи на децата да гостуват на чаеното парти на Шапкаря и да се забавляват с шест различни увлекателни игри. И то без дори да е нужно да пият нещо със съмнителен приканващ надпис. 

С коя от всички игри за навън ще помогнете на децата да се забавляват през този сезон? 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар