Ицо Хазарта: Албумът ми не е велик, но си е мой


През февруари Ицо Хазарта сериозно раздвижи пластовете на българския хип-хоп, пускайки парчето "Браво". В триминутния трак той не изневери на себе си, вадейки "голямата секира" и казвайки в прав текст, какво мисли за част от новите артисти на сцената. Казваме "част", защото определено има и много такива, които заслужават уважение за работата си.

Изразът "браво, господине" се превърна в нещо като нарицателно в речника на хиляди българи, които започнаха да го използват в определени случаи. Най-вече по адрес на хора, които определено заслужават подигравка. Но така е почти винаги, когато Ицо говори с римите си - винаги остава нещо, което да запомним и да вкараме в жаргона си.

"Браво" ще бъде част от първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта, който ще носи името "Неправилен рап". Един от членовете на Ъпсурт ще представи проекта си в столичния Sofia Live Club на 18 май. С радост разбрахме, че гост в албума ще бъде и друго любимо МС от родната сцена - Явката ДЛГ. Същевременно Белослава ще облагороди саунда на записа с кадифения си глас.

 

В интервю пред bTV Хазарта заяви, че "няма претенции албумът му да е нещо велико", но пък за сметка на това си е "нещо негово". Той довери, че процесът на записване на проекта е протекъл подобно на всички албуми на Ъпсурт, а зад повечето бийтове стои Бат Венци.

Ицо добави, че няма страхове как ще бъде приет първият му солов албум, защото "е свършил своята работа в студиото". Той допълва: "Страховете трябва да са за слушателите".

Най-важното е, че самият той харесва крайния резултат от цялата работа по албума. "Това е най-приятният момент", заяви софийският рапър. Той с радост допълни, че следващите шест месеца са запълнени с дати за участия, с които той ще промотира първия си албум.

Ицо Хазарта
Ицо Хазарта

Пред bTV Ицо Хазарта се върна назад в годините, спомняйки си за времето си в Класическата гимназия в София. Той призна, че именно ученето в това училище е развило в него любов към книгите и езика. Хазарта допълни, че благодарение на българския език, днес той е това, което е.

"Като гледам хората около мен си давам сметка, че никога не ми е било трудно", добави още хип-хоп ветеранът.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни