Белослава и Явката ДЛГ участват в соловия албум на Ицо Хазарта


Ицо Хазарта сериозно раздвижи пластовете на българския хип-хоп с парчето "Браво", а изразът "Браво, господине" се превърна в нещо като нарицателно за всеки един wannabe некадърен рапър у нас. Всъщност лафчето се оказа толкова успешно, че пресече границите на рап музиката и заживя свой собствен живот в обществото.

Самият Ицо обаче продължи да ни изненадва приятно, защото скоро след излизането на "Браво" стана ясно, че той ще издаде и първия си солов албум. Проектът носи името "Неправилен рап" и ще бъде представен на живо в Sofia Live Club на 18 май.


На този етап потвърдено участие в албума имат двама изпълнители. Това са добре познатата Белослава и един от най-добрите от новата генерация рапъри Явката ДЛГ. Двамата ще присъстват на концерта на 18 май и ще представят съвместните си парчета с Хазарта.

Разбира се, това не е първа колаборация между Ицо Хазарта и Белослава. Сигурно помните култовия трак "И твойта майка също", който Ъпсурт записаха с певицата преди доста години. Разликата е, че този път Ицо се пуска вече като солов изпълнител.

 

Определено обаче по-силен интерес при нас предизвиква колаборацията с Явката ДЛГ. Тук на едно място се събират двама от най-проницателните и иронични лирици на българския рап, което определено обещава впечатляващ резултат. Ако можем да говорим за наследник на Ицо на родната сцена, то това определено е Явката.

Иначе "Неправилен рап" ще съдържа доста нови песни, които досега не сме чували. Изключение правят траковете "Хип-хоп" и "Браво", които вече познаваме до болка. Повечето бийтове в албума са дело на Бат Венци, но има и две парчета с други бийтмейкъри.

Със сигурност соловият албум на Хазарта ще бъде едно от музикалните събития на годината у нас. Гарантирано е, че всички ще го слушаме, като остава да почакаме още съвсем малко.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни