Функциите на различните мобилни приложения за комуникация започват да си приличат все повече и вече почти няма значение кой app ще изберем, за да си общуваме. Всички имат (видео) разговори, чатовете са идентични, а вече в поне три има и Stories - идеята за временни съобщения, която тръгна от Snapchat. В момента именно WhatsApp тества функцията, която към настоящия момент е достъпна само във Франция и Холандия.


До сега статусът в WhatsApp можеше да бъде обновяван само текстово, но с новата екстра потребителите ще имат възможност да добавят снимки, видеа, GIF-ове, добавяйки към тях емотикони, рисунки и текст.

При новите Stories потребителите ще могат също да персонализират публичните си съобщения - т.е. те да преценят кой от абонатите им да има (или по-скоро да няма) достъп до тях.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар