И актьорите от "Игра на тронове" не знаят какъв ще бъде краят


Не, че сме очаквали актьорите от "Игра на тронове" да имат представа какво следва в сериала, но неотдавна Джон Брадли, който играе Самюел Тарли в сагата, официално потвърди предположенията ни. В интервю той заяви, че те са в точно толкова голямо неведение, колкото и зрителите.

Пред Digital Spy британският актьор споделя, че дори не смее да предположи какъв ще бъде краят на сериала, който се очаква през 2018 година.

"Интересно ми е да мисля за края на "Игра на тронове", защото не знаем как ще свърши - не знаем кой ще победи и кой ще загуби - нямаме идея каква е историята, която разказваме. Не знаем дали е за това, че лошите могат да триумфират, или пък за това, че накрая доброто винаги побеждава."

Снимките на сезон 7 все още продължават и се очаква да приключат през февруари. По този повод Брадли споделя още, че някои сцени са били буквално неснимаеми.

"Четеш сценария и си мислиш как тези сцени просто не могат да се пресъздадат на екрана. И 10 месеца по-късно просто ги виждаш."

Междувременно още през декември от HBO пуснаха тийзър на продукциите, които да очакваме през 2017, а видеото можете да видите в края на материала. За една от тях - "Големите малки лъжи", вече ви разказахме. Седми сезон на "Игра на тронове" пък се очаква да излезе през лятото.


Още за "Игра на тронове":

Вижте първи кадри от седми сезон на "Игра на тронове"

Суперзвездата на UFC Конър МакГрегър влиза в "Игра на тронове"

HBO потвърди, че "Игра на тронове" приключва с осми сезон

Лицето на злото: прослушването на Джак Глийсън за ролята на Джофри (ВИДЕО)

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни