Кралят на поп музиката Майкъл Джексън несъмнено бе една от най-стилните звезди в индустрията. Легендарният изпълнител винаги е комбинирал уникалните си танци с мода от най-висок калибър. Този негов завет продължава и след трагичната му смърт през лятото на 2009 година.

По-рано през тази година, животът на Джексън бе почетен със страхотна изложба, показана в Националната портретна галерия на Лондон. Въпросната изложба бе в тясно сътрудничество с бранда Hugo Boss.

Това обаче не бе първи път, в който Майкъл Джексън има нещо общо с Hugo Boss. Кралят на попа носеше костюм именно на този бранд за обложката на неговия легендарен албум Thriller през 1982 година.

Сега Hugo Boss пуснаха специална капсулна колекция, наречена Boss x Michael Jackson. Тя включва 100 бройки от новата версия на култовия костюм, изготвени специално за нея. Костюмите са идентични именно с онзи, който Джексън носи на обложката на своя албум.

Като част от капсулната колекция, Hugo Boss пускат още три унисекс тишърта, всеки от тях посветен на специален момент от кариерата на американския музикант.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар