Нашумялата наскоро млада банда hug or handshake е готова със своя първи студиен албум, носещ името и трети видео сингъл към него озаглавен . Албумът съдържа 8 силно въздействащи композиции, които могат да бъдат изслушани на един дъх и да се превърнат в едно истинско приключение за сетивата. Той покрива най-високите музикални стандарти и дава заявка да не разочарова дори и най-взискателните меломани. вече е наличен във всички дигитални музикални платформи. 

Само за година Антон Георгиев и Петър Трифонов успяха да реализират два изключително успешни видео сингъла Molten Dreams и Blaze of Sorry и да запишат дебютния си албум със своя музикален продуцент Симеон Лозанов – Monyx.  Паралелно с това, заедно с креативния екип на handplayed productions, създадоха и първия по рода си за България, интерактивен музикален мини сериал. 

 

Видео проектът представя историята на двама приятели от детството, чийто пътища се разделят много отдавна. Един прекрасен ден, те случайно се срещат отново и решават да избягат от ежедневието си, за да се върнат на мястото (и времето) на своите спомени. Това е само началото, с което открехваме вратата към едно вълнуващо пътешествие в реалността и илюзиите. 

Действието се развива в ШЕСТ интерактивни музикални видеа, които разказват ЕДНА цялостна история през гледните точки на СЕДЕМ герои, написана от ПЕТИМА сценаристи,  режисирана от ЧЕТИРИМА режисьори и с невероятната възможност да бъде преживяна по ХИЛЯДИ начини. Зрителят ще може да проследи различните герои във всеки епизод и сам да избере посоката, в която да се развие историята, като я преживее безброй пъти, променяйки я, изследвайки нови гледни точки, истини и измерения. 

Шестте интерактивни епизода ще излизат поетапно до края на годината и ще могат да бъдат гледани в сайта на групата: https://www.hugorhandshake.com 

Иновативният проект стартира с видео към парчето “”, което засяга теми като така наречения “writer’s block”, желанието да се докажеш пред някой, както и най-стария проблем познат на човечеството – комуникацията между мъжът и жената. „Музикално, бих казал, че съдържа в себе си микс от на пръв поглед несъвместими емоции: от една страна меланхолия и самосъжаление, а от друга – детска радост, оптимизъм и желание да продължиш напред дори когато нищо не става от теб.“ – разказва Антон.

За обложката на албума hug or handshake се доверяват на Борислава Караджова. С визията, която тя създава, ще бъде пуснат и мърч - винили, плакати, суитчъри и тениски, които ще могат да бъдат намерени в онлайн каналите на групата. А ако искате първи да се сдобиете с мърч, може да го направите като подкрепите финализирането на постпродукцията на последните епизоди в платформата до 19-ти май - . 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар