HP пуска специален лаптоп, посветен на "Междузвездни войни"


Хайпът по "Междузвездни войни" се засилва с всеки следващ ден, приближаващ ни до премиерата на Епизод VII - "Силата се пробужда", а от технологичния гигант HP ни зарадваха със специален модел лаптоп, инспириран напълно от легендарната филмова сага на Джордж Лукас.

Дизайнът на машината е на сто процента посветен на поредицата, като HP са включили и звукови теми, които могат да пренесат "говора" на R2-D2 във вашата система. Звуците на лазерни мечове и дори на BB-8 от "Силата се пробужда" също са налични в специалния лаптоп.


6

От HP са се постарали да ни предоставят и специално приложение "Команден център "Междузвездни войни", което включва над 1100 изображения - главно такива, заснети зад сцената, сторибордове и изкуство, посветено на сагата. Също така, някои уолпейпъри и видеа.

8

От споменатото приложение можете да променята звуковите теми на вашия лаптоп, а междувременно иконата на вашето кошче е заменена със... Звездата на смъртта.

7

Цялата идея е следствие на специално партньорство, което HP са установили с Walt Disney - студиото, което преди време закупи легендарния франчайз.

4

Иначе самият лаптоп е по-скоро стандартен откъм характеристики. Машината разполага с Core i5 или i7 процесор, докато твърдият диск достига 2TB. Устройството може да се похвали и с 12GB RAM памет, като можете да изберете и между опцията да закупите лаптопа с вградено видео или Nvidia GPU. Дисплеят е 15.6-инчов.

2

"Междузвездният" лаптоп ще бъде пуснат в продажба на 8 ноември, като стартовата цена е фиксирана на 699.99 долара.

3

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

1 Коментар

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни