За първи път дамската и мъжка колекция H&M Studio ще бъдат достъпни за пазаруване онлайн веднага след като бъдат показани с модно шоу в Париж на 1 март, както и в избрани магазини още на следващия ден. С присъединяването към т.нар. “see-now, buy-now” бизнес модел, H&M прави крачка напред и скъсява разстоянието между представяне и продажби. Затова, месец по-рано, H&M представя само първите 16 визии, които илюстрират идеите на колекцията, чийто пълен блясък ще бъде показан в Париж.


Грацията и романтичната елегантност на балета, съчетани със спортната страст, създават общо послание за любов в колекцията H&M Studio SS17.


Минимализъм, любов и нежност в новата дамска колекция H&M Studio

Грацията и романтичната елегантност на балета, съчетани със спортната страст, създават общо послание за любов в колекцията H&M Studio SS17. Женствени детайли, обемни форми и традиционни техники се срещат с функционалността и високотехнологичната гледна точка на спортните облекла, за да създадат свеж и актуален стилов микс. Само си представете балерина, която зад кулисите облича част от спортния си екип върху традиционната балетна униформа, небрежно създавайки гардероб от контрасти, резониращ между исторически класическото и простотата на модерните линии.


„Тази колекция е посветена на любовта, с позитивното послание за надежда и оптимизъм. В нея опознаването на миналото, примесено със съвременна енергия, създава пътека към едно ново бъдеще,“ споделя Пернила Волфарт - главен дизайнер и артистичен директор на H&M.


Сила, балансирана от чувствителност в новата колекция H&M Studio за мъже

Прецизност и силно послание; преработени традиционни похвати в мъжкото облекло; решителната модерна вълна на спорта – това са основните опорни точки на мъжката колекция H&M Studio за пролет-лято 2017. Лекотата е в основата на идеята за дрехите, базирана на разширения силует, водещ до свободни движения, които същевременно контрастират на фините тънки плетива, носени като втора кожа в комбинация с преработения спортен силует на панталоните и акцентите в наситен цвят. Отдадени на представата за модерен микс, се заиграйте с различията в идеите за визия, вдъхновена от традициите, но гледаща към бъдещето.


„H&M Studio е момент на противоречие. Това е колекция, която балансира добре чисто традиционните кройки с модерния поглед на спорта; цветовете и материите; мъжествеността и новия прочит на чувствителността.“ споделя Андреа Ловенстам, главен дизайнер мъжко облекло в H&M.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар