Фенове на Туин Пийкс, вие сте на ход! Ново вдъхновение и полъх от онези години на модата ни навява колекцията на H&M STUDIO A/W 2018 и ни подканва да се върнем назад във времето, но с нотките на модерното.

Женственост, класика и къде без деним (в цвят индиго). Да, и да не забравим комфорта, той е задължителен! Акценти тук са плисираната пола в неоново червено и строг костюм в дървесен принт от вискоза и коприна.

Полъх от 50-те с „ултра“ женствени кройки, но със строги детайли, типични за мъжкия гардероб. Изборът е огромен – класически жилетки в колежански стил, стилният строг костюм, кожените якета и разбира се, женствени ризи и блузи с колани.

Бунтарската визия откриваме и в мъжката линия. Колекцията създава модерна тенденция чрез палто в ретро стил, отново кожено яке (от рециклирана вълна) и памучен пуловер. Пепитените панталони пък са в ярка цветова гама.

Колекцията цели да съчетае в едно традиционни естетически модели със съвременни бунтарски визии.

Очаквайте дебюта на колекцията съвсем скоро. Оставете си място в гардероба за H&M STUDIO A/W 2018.

Автор

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Напишете коментар