H&M Studio A/W 2018: Една вдъхновяваща колекция

В далечния северозапад на Съединените щати, между 1990 и 1991 година, с черно кожено яке и пуловер, денимът, кожени ботуши до коляно и изящни костюми, те са задължителни. Бунтари, но със стил. Обичаме ги!

"Наследство с натрупване и силуетите с приплъзване придават носталгично завъртане". Тази есен можем да се пренесем отново там с новата тъмна и много есенна (и розова) колекция.

За да се докоснем отново до времето и духа на тези години, до стила и волята, и младостта, имаме възможността - точно тази есен, с новата колекция на H&M Studio A/W 2018.

H&M Studio е колекция от сезонни ключови фигури, създадени от отделен екип от дизайнери. Тази есен можете да станете част от един измислен свят, вдъхновен от култови телевизионни герои и филмови звезди. Колекцията се слива с лакирани изящни идеи, момичешки и нежни, с класически моменти от гардероба на момчетата, създавайки цялостен модерен външен вид с вкус на 50-те години.

Кафяво, черно, бяло… цветовете тази есен, но и розово, червено, дръзки зимни цветове, създадени за уникалността на годината и на колекцията.

Studio A/W 2018 може да намерите в магазина на H&M на адрес - София, бул. "Витоша" 6, от 6-ти септември.


Ирен Бабачева

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни