В далечния северозапад на Съединените щати, между 1990 и 1991 година, с черно кожено яке и пуловер, денимът, кожени ботуши до коляно и изящни костюми, те са задължителни. Бунтари, но със стил. Обичаме ги!

"Наследство с натрупване и силуетите с приплъзване придават носталгично завъртане". Тази есен можем да се пренесем отново там с новата тъмна и много есенна (и розова) колекция.

За да се докоснем отново до времето и духа на тези години, до стила и волята, и младостта, имаме възможността - точно тази есен, с новата колекция на H&M Studio A/W 2018.

H&M Studio е колекция от сезонни ключови фигури, създадени от отделен екип от дизайнери. Тази есен можете да станете част от един измислен свят, вдъхновен от култови телевизионни герои и филмови звезди. Колекцията се слива с лакирани изящни идеи, момичешки и нежни, с класически моменти от гардероба на момчетата, създавайки цялостен модерен външен вид с вкус на 50-те години.

Кафяво, черно, бяло… цветовете тази есен, но и розово, червено, дръзки зимни цветове, създадени за уникалността на годината и на колекцията.

Studio A/W 2018 може да намерите в магазина на H&M на адрес - София, бул. "Витоша" 6, от 6-ти септември.


Автор

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Напишете коментар