Обръщаме поглед към едно модно събитие от седмицата, което заслужава специално внимание, а именно – представянето на колекцията MOSCHINO [TV] H&M.

Блясък, цветове и красота бяха ключовите думи за изминалата понеделник вечер на бул. "Витоша".  Самият Джеръми Скот, говорейки за творението си, определя  MOSCHINO [TV] H&M като своеобразно парти; празник на забавлението, креативността и енергията на хората и дрехите. Е, не е сбъркал. Гостите бяха посрещнати от специални стени, свързани с тематиката на вечерта, на които те да направят своите звездни снимки за Instagram и да запечатат момента. Повечето от поканените засвидетелстваха стил, като бяха облечени в някои от любимите си дрехи на марката. Някои от дамите имаха честта да носят на себе си част от новата колекция, разгръщайки пълната й красота. Визиите бяха напълно изпипани, а повод за забележка трудно би се намерил.

Гласовитите красавици Алекс и Влади се появиха с ефирни розови палта от косъм, под които стилно се показваха бански костюми от новата колекция. Впечатление ни направиха музикалните фурии Дара и Галена, които не изневериха на себе си, а умело съчетаха пламенните си натури със събитието, появявайки се от-до в MOSCHINO. Незабелязани не останаха и трите красавици, които бяха plus one. Александра Петканова, Мона Гочев и Константина Живова се появиха на „бременна снимка“ в Instagram, където кутиите, пълни с храна са основен акцент. Въпреки наедряващите им коремчетата, момичетата искрено се наслаждаваха на вечерта. Сред гостите бяха още музикалните любимци Павел и Венци Венц, Искрата, Папи Ханс, както и Иван Тишев, заедно с половинката си Надя. Стилистите, гримьорите и фризьорите на родните знаменитости също не пропуснаха да се запознаят с новото за тази есен.

 

View this post on Instagram

 

#aboutlastnight Moschino x H&M #party #hmoschino #hmxme 💙💚🧡❤

A post shared by Galena (@galena1) on

Дрехите на MOSCHINO, поставени в единия ъгъл на магазина, определено привличаха погледа още от входа. Блясък, разнообразие от материи, декорации, дръзки цветове, щампи и много златни елементи.Колкото повече, толкова повече. Любимите герои на Disney– Mickey, Minnie, Donald и Goofy също намериха място в работата на Джеръми Скот и красят част от тениските в колекцията. Блузи, суитчери, връхни дрехи, обувки, чанти и редица други аксесоари – всичко нужно за пълната визия на всяка дама и всеки мъж. Колекцията „крещи“ името на дизайнера, на когото „wow” ефектът не е чужд. Както някой мъдър човек отдавна е казал – целта оправдава средствата. А дрехите на онези закачалки са цел, която си заслужава чакането.

 

View this post on Instagram

 

✨BBHM ✨ @moschino x @hm . Styled by @g0ran0v #hmoschino

A post shared by DARA (@darnadude) on

 

Гостите се заредиха с търпение и чанти за пазаруване в ръка и кротко зачакаха срещата с „пресните“ дрехи от колекцията. През това време всички стриктно оглеждаха и набелязваха желаното от тях. „Are you ready?” – беше въпросът, който предизвика силен шум в магазина, а само десет секунди след него всички бяха допуснати до дрехите, чието количество неусетно се стопи. Чантите преливаха, а много от дамите в магазина не можеха да скрият задоволството си. Някои от гостите решиха кротко да изчакат суматохата да премине и по-късно се отправиха спокойно да разгледат щандовете. Много от поканените бяха доволни и можеха да се похвалят със сериозни придобивки. С пълни чанти от събитието си тръгнаха Ива Екимова, Евгения Джаферович, фризьорът със златни ръце Венелин Кондаков и редица други звезди.

 

View this post on Instagram

 

Сладки мамчета ❤️💋🤰🏻 @hm_moschino @aleksandra_petkanova

A post shared by Show Me With Konstantina (@show_me_with_konstantina) on

За да поддържат доброто настроение на гостите си по времето на целия им престой, домакините на събитието бяха осигурили напитки и храна за всякакви вкусове. С коктейл в ръка всички водиха непринудени разговори и демонстрираха звездни приятелства. Апаратите щракаха постоянно, а гостите бързо сменяха позите и компанията за снимки. Изненадата за вечерта бяха няколко музикални изпълнения в различен стил, които допринесоха за разчупената обстановка.

 

View this post on Instagram

 

✨Top Models✨ . 😀🐻📸 @moschino x @hm

A post shared by DARA (@darnadude) on

По всички личи, че колекцията ще е страшен хит. На 8-ми тя ще бъде налична в магазина на H&M на бул. Витоша 6, така че не пропускайте да я разгледате. А за всички присъстващи на събитието - остават позитивните емоции от прекараната вечер.

Автор

Въпреки че съм се потопила в юридическата сфера, интересите ми далеч не се изчерпват с норми и закони. Сърцето ми е пълно с любов, а душата с мечти. Обичам да уча, откривам и преживявам нови неща, да питам, да знам, но и да разказвам.

Напишете коментар