Хенри Кавил, който е играл Супермен в филма “Човек от стомана” от 2013 г., се присъединява към актьорския екип на “Енола Холмс” като легендарния детектив Шерлок Холмс.

Както се съобщава от THR, Кавил се присъединява към Мили Боби Браун от Stranger Things в ролята на Енола Холмс, и Хелена Бонъм Картър като майка на Енола във филма, базиран на книгата на Нанси Спрингър. 

Сюжетът на поредицата за Енола Холмс

На четиринадесетия рожден ден на Енола майка й изчезва, а Шерлок и Майкрофт, братята на Енола, стигат до заключението, че майка им доброволно ги е напуснала. Енола е съкрушена, но в крайна сметка открива сложни шифъри, които майка й е написала, което й навява на мисълта, че е избягала от викторианското общество. Момичето открива, че майка й е оставила пари, за да финансира бягството си. Когато Майкрофт настоява, че Енола трябва да посещава училище-интернат и да се учи да бъде респектирана дама, тя бяга в Лондон. В продължителността на поредицата, момичето решава много случаи на изчезнали лица, включително спасяване на д-р Джон Уотсън, докато избягва усилията на братята си да я върнат.

Енола Холмс е по-малката сестра на Шерлок и Майкрофт Холмс, която е „много способен детектив“. Първият роман от серията е издаден през 2006 г. и е озаглавен “Случаят на изчезналия маркиз”.

Режисьорът на “Флабаг” и “Убивай Ив” Хари Брадбеър режисира, а Джак Торн пише сценария за историята, която "включва изчезнал тийнейджър, чийто баща е бил убит."

Историята на Хенри Кавил като Супермен

Кавил, който също играе Супермен в “Батман срещу Супермен: Зората на правосъдието” и “Лигата на справедливостта”, за последен път е видян до Том Круз в “Мисията невъзможна: Разпад”, а наскоро завърши и снимки за сериала "Вещерът" на Netflix.

Докато нищо не е официално потвърдено, има слухове, че времето на Кавил като Супермен е приключило. Ако това наистина е вярно, Кавил ще се присъедини към Бен Афлек, след като той също повече няма да играе Батман.

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар