Hellion Stone зарадваха феновете с чисто ново видео към парчето For God's Sake. Клипът излиза само месец след като петорката наруши пандемичното мълчание със Somebody Dared - първия сингъл от предстоящия им втори албум. Продукцията е дело на Brain Stock Footage House с режисьор Никола Копаров. Това е втори проект на бандата със студиото след видеото на акустичната балада Epilogue, където помним прекрасната Силвия Петкова в главната роля.

Характерното за Hellion Stone американско влияние отново е очевидно както в музиката, така и във визията. For God's Sake е своеобразен разказ за неочакваните въплъщения на доброто и злото на фона на завладяващ рокендрол шафъл.

В главната роля е очарователната Стефани Разсолкова, позната още като tattstoner. “Стефи показа завидна издръжливост и с лекота влезе в образа въпреки стремежа на всички природни стихии да ѝ попречат!” - коментираха музикантите. Набитото око на почитателите ще разпознае и самите членове на бандата в нетипични за тях, епизодични роли.

След успеха на едноименния първи албум родната банда отново прави сериозна заявка за втора порция качествена музика! По думи на момчетата For God’s Sake е “поредната и последна мостра” от новия албум, който очакваме до края на месец май.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар