Британското лошо момче Роби Уилямс е готоо с новия си студиен албум, озаглавен "Heavy Entertainment Show", който ще излезе на 4 ноември от Columbia Records. У нас албумът ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия в деня на световната премиера.

"Heavy Entertainment Show" e първият албум на Роби Уилямс за Sony Music (след договора на артиста с компанията през май т.г.) и 11-и солов студиен проект в дискографията му. За песните в новия албум, Роби Уилямс работи с някои от най-големите и успешни имена в музикалната индустрия - Гай Чембърс, Джон Грант, Руфъс Уейнрайт, Брандън Флауърс от "The Killers", Ед Шийрън и Стюарт Прайс. В албума са включени още творби на френския бард Серж Генбур и гениалния руски композитор - Сергей Прокофиев.

Едноименният сингъл от албума - "Heavy Entertainment Show", излиза днес, 26.септември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар