HBO разработва сериал, разказващ за историята на Таргариен


"Игра на тронове" приключи окончателно преди няколко месеца, но от доста време насам знаем, че HBO ще продължи магията на касовия сериал с различни спиноф продукции. Една от тях, имаща работното име "Кървава луна" и с участието на Наоми Уотс, вече има заснет първи сезон. Продукцията ще ни върне цели 5000 години преди събитията в "троновете".

Преди броени часове авторитетни издания като Variety и Deadline съобщиха, че друг от спиноф проектите от света на "Игра на тронове" ще бъде концентриран върху историята на рода Таргариен. Разбира се, все още е рано за каквито и да е детайли, но научаваме, че бъдещото шоу ще бъде базирано на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р.Р. Мартин. Самият Мартин ще бъде един от създателите на новия сериал, заедно с един от създателите на Colony Райън Кондал.

Сериалът за Таргариен ще ни върне с 300 години назад във времето. За този род знаем, че е единственият от всички, имащи контрол над драконите, който оцелява след падането на Валирия. Тогава Таргариен намират своя нов дом в Драконов камък.

Още през месец май, пускайки блог пост на своя уебсайт, Джордж Р.Р. Мартин намекна, че един от следващите сериали от света на "Песен за огън и лед" може да бъде посветен именно на Таргариен. Тогава той призова феновете да си купят книгата Огън и кръв, открито намеквайки, че тя е свързана с някой от спиноф сериалите. Когато излезе, книгата бе представена с лозунга "300 години преди "Игра на тронове", драконите властваха над Вестерос".

"Огън и кръв" разказва за предишни крале от рода Таргариен, сред които Егон Завоевателя, известен като първия владетел на Вестерос, и Егон Драконовото проклятие. Всички те са предци на персонажи като Визерис и Денерис Таргариен, както и Джон Сноу, които познаваме от касовия сериал на HBO.

На този етап все още няма официален коментар от страна на американската компания относно тази новина.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни