Hayes & Y е една от любимите ни български инди рок банди, а тук можете да си припомните и интервюто ни с тях. Влюбени сме в музиката им, още откакто ги слушахме за първи път на живо на Spirit of Burgas, където момчетата получиха страхотния шанс да подгряват великаните от Kasabian.

И прегърнаха този шанс с две ръце, изнасяйки страхотен пърформанс, който им спечели още много, много нови фенове.

През 2015 година софийската банда издаде EP-то The Only Thing Worse Than an Ovepriced Bottle of Water, което включваше четири страхотни парчета. След като EP-то бе прието позитивно от публиката, сега Hayes & Y са готови и с ново EP - Sinclair.

Бандата ще представи новата си музика за първи път в клуб Терминал 1 на 12 януари, позволявайки ни да започнем новата година с малко хубава музика.

Oсвен новите парчета ни очаква и друго много специално запознаство, а именно с официалния видеоклип към една от песните в третото поред EP на бандата.

Sinclair включва три парчета – Let me in, Save it и Time to go. Aлбумът не изневерява на деликатния и мелодичен почерк на Hayes & Y, но изненадва приятно с категоричното електронно звучене и актуалност до последната секунда на записа. EP-то е записано в Лондон от лейбъла The Animal Farm, който е и музикален продуцент на изданието. Sinclair ще бъде официално на пазара на 20 януари, но всеки който иска да се сдобие с него предварително, може да го направи по време на концерта в Терминал 1 седмица по-рано.

Ограничено количество билети на цена от 8 лв. очакват своите собственици в мрежата на Ивентим. Билети на място в деня на премиерата ще се продават на цена от 10 лв.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар