Хари Стайлс извървя наистина дълъг път в последните няколко години. Тръгвайки от член на бой бандата One Direction, младият британец разви успешна солова кариера, снима се за брандове като Gucci и дори участва в епичния филм "Дюнкерк" на именития режисьор Кристофър Нолан. С други думи - на Хари всичко му се получава.

24-годишният Стайлс продължава да бъде желано лице и от големите модни брандове. След като преди време бе заснел фотосесия за Gucci, позирайки с различни животни, сега италианският бранд повтори упражнението.

Този път Хари представи новата круизна колекция на Gucci, но позирайки с възможно най-сладките животинки за целта - малки агънца и декоративни прасенца.

Фотосесията е дело на фотографа Глен Лъчфорд, а снимките са направени в удивителните ренесансови градини на историческото имение Villa Lante.

Както можете да предположите, фотосесията предизвика огромен интерес в онлайн пространството, а най-големите фенове на Хари Стайлс видяха много позитиви от начина, по който британецът се отнася с малките животинки.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар