Британският поп изпълнител Хари Стайлс е в ранен етап на преговори с Walt Disney за предстоящата адаптация на "Малката русалка". Той преговаря за ролята на принц Ерик. "Малката русалка" ще бъде един от множеството лайв-екшън римейци на класически приказки на Walt Disney, на които ставаме свидетели напоследък. В този ред на мисли, остават броени дни до премиерата на Цар Лъв.

"Малката русалка" ще бъде режисиран от Роб Маршал, като наскоро стана ясно, че ролята на Ариел ще бъде изиграна от младата певица Холи Бейли. Това предизвика вълна от полемики, имайки предвид, че Бейли е мулатка, а в приказката на Disney Ариел е бяла и червенокоса, както добре знаем. Мелиса МакКарти, Джейкъб Тремблей и Нора Лум - Awkwafina също преговарят за роли в продукцията.

Както добре знаем от приказката, принц Ерик е красивият млад мъж, когото Ариел спасява от удавяне. Заради него русалката прави сделка с вещицата Урсула да замени гласа ѝ за крака, за да може Ерик да се влюби в нея. Принц Ерик е важен участник и във финалната битка с Урсула.

Изборът на Холи Бейли за Ариел и преговорите с Хари Стайлс показват, че Walt Disney искат да направят музиката важна част от предстоящия римейк на приказката. Принц Ерик не пее по време на оригиналната анимация от 1989 година, но това се променя за спектакъла на "Бродуей" години по-късно.

Актьорският опит на Хари Стайлс е все още изключително крехък. Той обаче направи своя дебют по впечатляващ начин, участвайки във военния епос "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолан. В последните дни се говореше, че Стайлс е сред кандидатите да изиграе Краля на рокендрола Елвис Пресли, но в крайна сметка ролята отиде при американеца Остин Бътлър.

Очаква се снимките на "Малката русалка" да стартират в началото на следващата година. Вече имахме възможността да видим няколко от лайв-екшън римейците на Disney, сред които "Книга от джунглата", "Дъмбо" и "Аладин".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар