Хари Потър стана скинхед в първия трейлър на "Империум" (ВИДЕО)


Не толкова отдавна Даниел Радклиф влизаше в кожата на най-популярното момче-магьосник в историята, но сега британецът е пораснал и значително променен в първия трейлър на лентата "Империум". В нея британският актьор бяга значително от ролята си в "Хари Потър" и се превръща в агент на ФБР под прикритие, който трябва се внедри в групата на коравосърдечни и опасни неонацисти, които замислят далеч повече от това, просто да маршируват по улиците и да демонстрират любовта си към Хитлер.

Режисьор на "Империум" e Даниел Рагусис, за когото това е дебют, а Даниел Радклиф поема ролята на Нейт Фостър - млад и идеалистично настроен агент на ФБР, чиято мисия е да се внедри в редиците на крайнодясна терористична група. Изключително интелигентен, но и съмняващ се във възможностите си, що се отнася до опасната мисия, Фостър трябва да се справи с предизвикателствата пред себе си, да приеме новата си идентичност и да поддържа прикритието си на всяка цена.

Освен Даниел Радклиф, в "Империум" ще видим още Тони Колет, Трейси Летс, Нестор Карбонел, Бърн Горман и други. Филмът трябва да излезе на голям екран на 19 август.

imperium-poster-daniel-radcliffe-463x600

Любопитно е да видим Даниел Радклиф в подобна роля, като несъмнено ще се породят и сравнения с Едуард Нортън, например, който по брилянтен начин успя да пресъздаде яростта и риториката на съвременния неонацист в класическата лента "Американска История Х".

"Империум" черпи вдъхновение от истинската история на федералния агент Майкъл Джърман, който подобно на героя на Даниел Радклиф в лентата, прекарва известно време под прикритие в неонацистка организация. Нещо, което и в последствие му позволява да се превърне в ко-сценарист на филма.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни