Ако и вие сте сред онези от нас, които, макар и вече пораснали деца, продължават да се вълнуват от всичко, свързано с Хари Потър, то този материал е точно за вас. Защото поредицата на Джоан Роулинг съвсем не е предназначена само за подрастващите. И всеки, допуснал я веднъж в сърцето си, е обречен да я носи завинаги.

Винаги... една от ключовите думи в книгите, превърнала се в емблематична за Сивиръс Снейп и неговата история. Дума, която символизира непреходно чувство, продължило дори и след смъртта. Символ на вечната любов.

Каси и Люис Байром са младоженци от Щатите, свързани помежду си не само от безкрайна обич, но и от страстта си към поредицата за Хари Потър. Затова, когато решават да минат под венчило, те взимат и още едно важно решение - да го направят така, както винаги са мечтали. Защото това е техният ден и всичко се случва по техните правила.

А те не са сложни - просто искат сватба, вдъхновена от Хари Потър. И успяват да я осъществят.

Всичко, от хотела, трансформиран като един малък Хогуортс, до най-малките детайли, сред които бельото на булката и чорапите на младоженеца, носят духа на историята на Роулинг. Дори букетите цветя са направени от 20 книги за Хари Потър, което, признаваме си, ни се струва донякъде жестоко към унищожените четива, но не можем да отречем, че всичко изглежда невероятно красиво.

Масите са декорирани с предмети от книгите, а на всички 130 гости е раздадена по една магическа пръчка. Бижутата на булката и дори маникюрът ѝ също носят духа на Хари Потър.

Благородно завиждаме на двамата влюбени за прекрасно осъществената идея. Защото сме на мнение, че сватбата е един от онези дни, в които всичко трябва да се случва така, както младоженците си представят. Дори това да изключва традициите, с които всички сме свикнали и да включва необичайни идеи, които със сигурност ще направят Големия ден още по-незабравим.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар