"I fucked up. I'm man enough to admit it." - е въведението в албума към слушателя, което мултиплатиненият музикант прави.  "Hard II Love" е резултат от новите артистични търсения на Ъшър, черпещ вдъхновение от най-актуалните и ъндърграунд артисти, в експериментален процес на нови звуци и музикална посока. Ъшър споделя, че близо три години му е отнело създаването на албума, период, в който поп музиката се е променила драматично.

Един от продуцентите в албума Ерик Беринджър казва:  "Hard II Love" е албум, с който Ъшър разширява границите на RnB музиката, като ѝ придава тази мрачна атмосфера, която ще усетите в голяма част от песните. От друга страна, това е албумът „който самият той винаги е носил в сърцето си", защото RnB музиката е в центъра на целия проект". В "Hard II Love" като гост музиканти участват и хип хоп изпълнителите Young Thug и Future, както и панамският певец Рубен Блейдс в "Champions".

"Hard II Love" е осмият студиен проект в дискографията на Ъшър и е може бе най-мрачният и експериментален албум на RnB звездата. Проектът е далеч от мейнстрийм ърбан звученето на „Confessions", излязъл през 2004 г. и превърнал се в един от последните албуми в индустрията, преминал психологическата граница на продажби от 10 милиона копия.

От новия албум до момента са издадени официално синглите "Missin U", "No Limit" и "Crash". В "Hard II Love" е включена и песента "Champions" от саундтрака към филма „Hands of Stone", в който Ъшър играе легендарния боксьор Шугар Рей Леонард в компанията на Робърт Де Ниро, Едгар Рамирез и Ана де Армаз.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар