Happy Socks е компания, създадена от приятелите Mikhael Soderlindh и Viktor Tell, които споделят желанието да внесат неочаквани цветове и дизайни в предметите, които сме свикнали да използваме в ежедневието, защото се налага. „Закачливият пионер“ Happy Socks вдъхва нов живот на често пренебрегваните артикули от облеклото ни от 2008 година насам. Марката включва линия бельо за мъже и жени, с различни стилови вариации, в различни креативни и ярки щампи.

Водеща мисия на бранда е да носи щастие и да връща цветовете в сивото ежедневие на хората по целия свят. Happy Socks присъства на всички континенти, в над 70 държави.

Всяка година лейбълът създава две сезонни колекции, включващи мъжки, дамски, детски и унисекс чорапи, бельо и аксесоари. Всички продукти са изработени от висококачествен пениран памук за максимум комфорт и издръжливост. Извън основните си колекции, марката представя и своите атлетични и елегантни линии.

Колаборациите са основополагащи за Happy Socks, затова марката редовно работи с най-талантливите и влиятелни артисти и дизайнери. В минали колекции участие са взимали икони като Snoop Dogg, Pharrell Williams, David LaChapelle и Iris Apfel, а този сезон Happy Socks си партнира с фотографа Ellen von Unwerth за създаването на игрива цветна фотосесия.

От вчера, 1 ноември, компанията може да се похвали със свой щанд в софийския търговски център Paradise Center.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар