Сезон 4 на "Историята на прислужницата" ще бъде по-кратък


Предстоящият четвърти сезон на "Историята на прислужницата" ще бъде по-кратък от предишните три. Това бе потвърдено от създателя на сериала Брус Милър.

Очаква се четвъртият сезон на шоуто, базирано върху едноименния роман на Маргарет Атууд, да дебютира през тази година. Най-вероятно - през есента. Историята остава фокусирана върху Джун, която е принудена да се бори за оцеляване в тоталитарния Гилеад. Джун вече успя да изведе една от двете си дъщери извън Гилеад, но сега усилията ѝ ще се насочат към онази от тях, която все още е в опасност.

Четвърти сезон на "Историята на прислужницата" ще бъде в 10 епизода, което е по-малко от 13-те серии, които съдържаха предходните два. Самият Брус Милър коментира, че това е наложено по "изцяло креативни причини".

Прочетете още: "Историята на прислужницата": сезон три, код – революция

Снимките на четвърти сезон ще стартират през месец март, като се надяваме наесен вече да можем да го гледаме.

През месец юли миналата година "Историята на прислужницата" бе подновен за четвърти сезон. В главната роля в сериала виждаме Елизабет Мос, а участие в него взимат още Джоузеф Файнс, Ивон Страховски, Ан Дауд, Макс Мингела, Маделин Брюър и други. Сериалът е смятан за един от най-добрите за последните няколко години, за което свидетелстват и множеството награди, които той успя да спечели.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни