Пет продукта, които гримьорът на Блейк Лайвли винаги използва

Блейк Лайвли е звезда, която никога не прави компромиси спрямо изявите си на червения килим както с облеклото си, така и с грима си. Всъщност, визиите за червения килим на актрисата от "Женско братство" са основна част от съдържанието на страниците в Pinterest, а и има защо.

Кристофър Бъкъл е човекът, който стои зад печелившите визии на Блейк. Известният звезден гримьор и основател на собствена козметична линия (която изцяло се разпродава 45 минути след като е пусната на пазара) работи със звездата от години – първата им съвместна работа се случва на фотосесия за CosmoGirl през 2007 година.

Говорейки за Блейк, Бъкъл казва на Refinery29: "Взаимоотношенията ми с Блейк са едни от любимите ми, защото гледах как Блейк израства толкова много през последното десетилетие. И тъй като някои млади знаменитости се променят не винаги за добро, то тя успя изцяло да запази същността си. Тя е същото момиче, което срещнах преди всичките тези години. Характера ѝ, щедростта ѝ, всичко е същото. Тя просто е един сърцат и разумен човек през цялото време."

Блейк Лайвли с личния си гримьор Кристофър Бъкъл

Той обаче признава, че предпочитанията ѝ за грим са се променили в хода на кариерата ѝ. "Когато Блейк беше още нова в бизнеса, беше много развълнувана и искаше да опита всичко в грима. Искаше абсолютно всички екстри – изкуствени мигли, контур, подчертани устни с молив – така че и до ден днешен гледаме ранните постери на ‘‘Клюкарката‘‘ и се смеем, защото изглежда доста гримирана. Сега цялостният ѝ външен вид е доста по-естествен."

Оказва се, че има пет продукта, които Бъкъл използва от собствената си линия, за да създаде нежната визия на Блейк. Първият е тройният му фон дьо тен стик в цвят Medium Warm (Средно Топло), след което е неговата пудра, която използва в светло и тъмно за да подчертае скулите ѝ. The Brow Champion Pomade в цвят русо е продуктът, който използва за нейните вежди за да ги запълни и повдигне.

За устните използва кашмиреното му червило в цвят Bardot, ‘‘което не е изненада, защото е в нюанс на розовото, което тя много харесва‘‘, и накрая като блясък използва неговото Light Enhancing Duo, което поставя на носа и над скулите.

За съжаление, линията на Бъкъл е налична само на неговия сайт, така че ако притежавате Shop&Ship профил, то това би било добър начин да го използвате.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни