Адски много се радваме на албума "Фалстарт" на Григовор (Лого5) и Гена (So Called Crew), а макар и все още да е едва март месец, то този проект вече се явява като силен фаворит за албум на годината в българския хип-хоп.

За бийтовете и продуцентските умения на Евгени Енчев-Гена сме говорили много пъти, като е напълно безспорно, че той е един от най-добрите в своята сфера у нас. И сме сигурни, че занапред името му ще се чува все по-често, не че и сега му липсва достатъчно признание от страна на феновете.

А колкото до Григовор, наясно сме с уменията му зад микрофона още от най-ранните проекти на Лого5, та до обичания от всички албум "Петилетка" и всичко, последвало след това. А освен това, слуша и много яка музика, както лично разбрахме от него.

В българския хип-хоп има много класа в настоящия момент, просто трябва да знаеш къде да я търсиш. Съобразно и с това, какво точно търсиш, разбира се. Имаме нелош мейнстрийм контент, който върви с видеа на що-годе добро ниво. Същевременно имаме и достатъчно хора, които правят хип-хоп за онези фенове, които все още търсят преди всичко лирика и послание. Които търсят автентичност.

"Фалстарт" на Григовор и Гена е прекрасен албум, а дуото представи и още едно видео към него, този път - към парчето "Всичко е любов".

Режисьор на видеото е Васил Витанов, а оператор е Теодор Фичев. В главната роля виждаме Савина Матакиева.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар