Графа ще представи своя най-нов видеоклип към песента „Може би аз, може би ти” с ексклузивни кадри от магичния концерт в Арена Армеец, който вдигна на крака 14 000 души. Премиерата ще бъде тази събота, 29 април, в столичния клуб „Терминал 1“, където Графа и музикантите от неговата лайв банда ще пренесат магията от голямото шоу.

В началото на месеца изпълнителят постигна впечатляващ успех, като разпродаде напълно най-голямата зала за събития в София. Част от вълнуващата концертна програма ще бъде представена на живо, в една по-различна атмосфера, на 29 април. Динамичните и разчупени аранжименти ще прозвучат още веднъж от сцената на един от най-добрите столични клубове за лайв музика.

Най-емблематичните песни от творчеството на Графа ще раздвижат феновете идната събота. Сред тях са парчетата „Ако има Рай”, “Drama Queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други, представени от музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани).

Grafa & Live Band e една добре позната формация за феновете на клуб „Терминал 1”, който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за това музикално преживяване.  Началото на ексклузивния концерт и видео премиерата ще бъдат точно в 23:00 ч.

Билетите за събитието са ограничен брой, все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, препоръчва се закупуването им предварително.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар