Графа представи последното си видео към парчето "Инстинкт"


Владимир Ампов - Графа представи официално видео към парчето си "Инстинкт", което е част от последния му албум "Моменти". Любопитното е, че изборът за видео на "Инстинкт" е направен от феновете на Графа, посредством гласуване в неговата Facebook страница.

"Идва време, в което човек се вглежда в себе си, вижда отражението си в огледалото и напълно искрено си прави равносметка... За мен “Инстинкт” описва моите моменти на търсене и намиране. Освен част от новия ми албум, тя задължително ще бъде включена и в програмата за концерта ми на 6-ти април 2017 в Арена Армеец! Отпечатъците от рая в любовта остават...", написа Влади Ампов до своите фенове в социалната мрежа, споделяйки чисто новото видео.

Режисьор на видеото е Бойко Щонов, когото вече познаваме от работата му при "Всички наши места" на Прея и "Сън" на Белослава и Графа. Бойко Щонов успява да улови безпогрешно емоциите, преплитащи се в “Инстинкт” – вътрешната борба, многото страни на човешката същност, инстинктът, който ни води и любовта, която ни кара да се чувстваме живи и да продължим напред. 

sn-neli-kurteva__m0a0491

В публикацията си  във Facebook Графа пише и за големия си концерт на 6-ти април 2017 година в Арена Армеец. По-наблюдателните зрители на видеото ще забележат, че в него са използвани съвременни технологични решения – ефектно осветление и лазери, които са малка препратка към това, което ще видят зрителите на концерта на Графа в най-голямата зала в България.  Подготовката за шоуто тече – музикалните репетиции стартират след месец, проектът на сцената и мултимедиата е готов, а в момента се разработват детайлите по осветлението и лазeрното шоу.

През месеците октомври и ноември Графа продължава клубното си турне в страната, а в отделните градове ще бъдат организирани срещи с почитатели, на които топ изпълнителят ще отговаря лично на въпросите на феновете си и ще разказва подробности за предстоящото голямо събитие.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни