Рийз Уидърспун, Никол Кидман и Шейлийн Удли правят някои наистина лошо неща в тийзър трейлъра на "Големите малки лъжи" - мини-сериите от седем епизода, които тръгват в ефира на HBO през следващата година.

Новият сериал е базиран на романа със същото име на австралийката Лиан Мориарти, като сериите ще бъдат режисирани от Жан-Марк Вале. Техен създател е Дейвид Кели, а сред продуцентите на шоуто са самите Рийз Уидърспун и Никол Кидман.

И ако те двете не се нуждаят от реклама, то звездите от "Дивергенти" Шайлийн Удли и Зоуи Кравиц допълват отлично актьорския състав на новия сериал. В него ще видим и Александър Скарсгард, когото мнозина от вас вероятно познават от участието му в "Истинска кръв", както и Адам Скот, Лаура Дерн и други.

Романът на Лиан Мориарти ни разказва историята на три майки, които живеят напълно нормален живот, преди дните им да бъдат разтърсени от непреодолима трагедия. Озвучен от парчето на The Temptations "Papa Was a Rolling Stone", тийзър трейлърът не ни предлага много информация относно сюжета на сериите, но за сметка на това виждаме не малко секс, някой друг изстрел, красива кинематография и драматични емоции, които ще очакваме да се прехвърлят и върху нас от малкия екран.

"Какво гледаш в океана? Какво има там? Чудовища?", младо момиче пита героинята на Рийз Уидърспун, която от своя страна отговаря: "Той е пълен с живот, мечти, мистерия... кой знае какво се крие под повърхността?"

Авторката на романа "Големите малки лъжи" Лиан Мориарти е сред най-продаваните съвременни писатели на Австралия. Първият си голям пробив тя осъществява с романа "Тайната на моя съпруг", обявен за най-добра книга на 2013 година от Amazon, а с "Големите малки лъжи" тя оглавява престижната класация за литература на "Ню Йорк Таймс".

Любопитното е, че "Големите малки лъжи" няма да е единствената творба на Лиан Мориарти, която ще бъде пресъздадена на голям и малък екран. Дженифър Анистън ще бъде в главната роля в екранизацията на "Какво забрави Алис", докато тандемът Уидърспун - Кидман вече е закупил правата и върху друга от книгите на австралийката - "Truly, Madly, Guilty".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар