Харесваме Рита Ора и не го крием. Падаме си по нея още откакто я видяхме да си партнира с Tinie Tempah в песента R.I.P., а следващите ѝ хитове съвсем затвърдиха положителното ни отношение към нея.

Рита всъщност е доста млада - родена през 1990 година, на 25 към настоящия момент, а на сцената е от поне 5-6 години. Може и повече. Любопитно е, че е родена в Косово, но семейството ѝ бяга от размириците там, когато бъдещата звезда е едва на 1 годинка. И се озовават в Лондон. Мястото, в което певицата израства и оформя себе си и като личност, и като изпълнител.

А какъв е отличителният ѝ стил? Самата Ора признава, че яркочервените ѝ устни и руса до бяло коса са вдъхновени от Гуен Стефани. И въпреки че косовската албанка лондончанка копира визията ѝ, все пак успява да ѝ придаде собствено излъчване. Някак пò edgy. Някак пò Рита.

Последната фотосесия на изпълнителката е за американското издание Refinery 29. Типично в коледен стил, певицата е покрита с кристален блясък... или поне ние така си интерпретираме блестящите аксесоари, които украсяват лицето ѝ на някои от снимките.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар