GIO DIEV с реверанс към българските си клиентки


GIO DIEV е бранд от световна величина, чиито корени идват от България. Джио Диев е името на твореца, който създава приказни обувки, спечелили сърцата на знаменитости като Мадона, Джулия Робъртс, Майли Сайръс, Бритни Спиърс, Оливия Уайлд, Кейти Холмс и много, наистина много други.

Марката има и бутик у нас, който можете да откриете на столичния бул. "Витоша" 84. Но само до края на тази седмица уебсайтът на GIO DIEV е подготвил специална изненада за българската модна публика.

 

Обувки, намалени дотолкова, че чак не можем да повярваме. А за да не бъдем празнословни: как ви звучи възможността да закупите за 145 долара чифт, който първоначално е струвал 995 долара? На нас ни се струва отлична сделка! И не само: към разпродажбата е включена и безплатна доставка на модели от Sample Sale и селекция (модели) от есенната колекция на бранда.

-10cf-467f-86de-4967f01ecf08_2048x2048

Тук можете да разгледате артикулите и да направите своята поръчка. От GIO с любов!

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни