2016 бе годината на Белла Хадид. Това вече го уточнихме. Освен че през последните 12 месеца тя работи за някои от най-големите и разпознаваеми брандове на планетата, Белла дебютира и в най-бляскавото шоу в модния бизнес - ежегодното събитие на Victoria's Secret.

Нейната по-голяма сестра Джиджи Хадид също няма намерение да намаля темпото. Само преди броени дни отново въздишахме по нея в едно от видеата за адвент календара на LOVE Magazine. През този месец тя ни зарадва и с нова секси кампания за Versace. Като цяло, ангажиментите ѝ през 2016 следват един след друг.

Определено двете сестри Хадид не могат да се оплачат от липса на работа.

А няма как, трябва и човек да се позабавлява малко.

Именно това сториха Джиджи и Белла в бекстейджа по време тазгодишното шоу на Victoria's Secret, в което и двете взеха участие. Двете сестри хванаха микрофоните и се опитаха да демонстрират хип-хоп възможности, рапирайки в караоке вариант парчето на Ники Минаж "Starships".

?? #Bella #Gigi ???

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Самата Ники Минаж качи видео с изпълнението им на своя Instagram, явно оставайки с позитивни впечатления от опита им.

Но макар и много да обичаме Джиджи и Белла, май е по-добре те да останат концентрирани върху модата, оставяйки хип-хопа на хора като Ники Минаж. Поне до такъв извод можем да стигнем, гледайки как се справят.

А за да не остане по-назад, в цялото караоке нещо се включи и друг от ангелите на Victoria's Secret - Кендал Дженър, която се пробва върху парчето "We Found Love" на Риана. Към нея пък се присъедини криейтив директорът на Balmain Оливие Рустен.

Ето и какво излезе от цялата работа:

We not gonna Forget ❤️ @kendalljenner Check ON www.10magazine.com #meandmyangels

A video posted by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

Кой би предположил, че моделите на Victoria's Secret обичат караокето толкова много?

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар