Топмоделът Джиджи Хадид, която наскоро разказа за битката си с болестта на Хашимото, взе участие в нова и предизвикателна кампания на Versace. Носейки нищо друго, освен токчета. О, да - одобряваме!

Джиджи се съблече чисто гола за пролетната кампания на бранда, носейки чифт черни обувки и позирайк с чанта в същия цвят. Разбира се, "потапяйки се" в море от чаршафи и възглавници на Versace.

Джиджи Хадид за Versace

Това не е първи път, в който Джиджи Хадид се съблича чисто гола за кампания През миналата година тя го стори и за Stuart Weitzman, събличайки се заедно с Джоан Смолс и Лили Олдридж.

По-рано този месец Джиджи отново не носи нищо друго, освен обувки, взимайки участие в нова реклама на Stuart Weltzman:

Джиджи Хадид
Джиджи Хадид за Stuart Weltzman

Определено тези гледки ни харесват и се надяваме, че скоро няма да спрат! Джиджи не изглежда като жена, която се притеснява от голотата си, като определено няма и основания това да е така. Нима не сте съгласни?

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар