Джиджи Хадид е един от топмоделите в света за настоящия момент, но тя е принудена да работи здраво, за да изглежда по начина, по който я познаваме. А трудностите изникват от борбата й с Хашимото - заболяване на щитовидната жлеза.

Говорейки пред списание Elle, Джиджи Хадид разкри за заболяването си и обясни, че й се налага да полага не малко усилия по отношение на храненето и тренировките, за да поддържата формата си добра.

"През тази година метаболизмът ми се промени по един наистина шантав начин", разказва Джиджи, продължавайки: "Това е заболяване на щитовидната жлеза, като от две години взимам лекарства. За шоуто на Victoria's Secret не исках да загубя повече килограми, просто искам да имам мускули на правилните места. А ако дупето ми може да стане още "по-закачливо", това е добре".

За да поддържа добра форма, топмоделът залага на тренировките по бокс. "Хубавото на бокса е, че той ми даде семейство. Имам треньор, а когато вляза в залата, останалите са мои братя. Когато ме видят, те просто ми казват "какво става?" На тях не им пука, коя съм аз. Имах нужда именно от това. На тях не им пука и как изглежда тялото ми. Пука им единствено дали мога да удрям добре. Именно по такъв начин искам да бъда оценявана. Това ме прави горда".

В допълнение към тежките тренировки, Джиджи Хадид е длъжна да спазва и стриктна диета.

"Обичам яйца и то по множество различни начини. Обичам домати и бекон. Има подправка от Близкия изток, която се казва zaatar. Обичам да я консумирам, заедно с яйцата. Като цяло мога да кажа, че си падам по свежите съставки. Не съм от типа хора, които обичат месо и салата. Поне за мен, това е скучно".

Топмоделът също така разкри, че възнамерява да си вземе и почивка от социалните мрежи. Ще ни липсваш, Джиджи! Макар и да те разбираме чудесно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар