Тазгодишният адвент календар на LOVE Magazine определено ни предложи някои страхотни емоции. В крайна сметка, благодарение на него, успяхме да се насладим на някои прекрасни кадри с Белла Хадид, Ирина Шейк, Ким Кардашиян, Хайди Клум, Криси ТейгънКарли Клос и други. А сега дойде ред и на прелестната Джиджи Хадид.

21-годишният супермодел застана пред обектива на Дан Джаксън, облечена единствено в розови бикини на Agent Provocateur. Във видеото Джиджи Хадид буквално лудее в хотелска стая, а ние можем да й се насладим чрез смесица от стоп кадри и кадри на забавен каданс.

Видно е, че борбата с Хашимото не се отразява по никакъв начин на Джиджи, защото тя не спира да изглежда фантастично. Включително и в следното видео за LOVE Magazine, което ви предлагаме да видите точно сега:

Наскоро Джиджи Хадид взе участие и в нова кампания на Versace, в която американският топмодел позира единствено по токчета.

Моделът продължава да се радва на абсолютна хармония и в любовния си живот, имайки предвид, че връзката й с поп изпълнителя Зейн Малик върви повече добре. Общо взето, Джиджи Хадид да си в този живот!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар