Те са млади, красиви и определено доста известни, особено сред по-младото поколение. Тя е Джиджи Хадид или моделът съвременна кралица на социалните медии, а той е Зейн Малик или бившият член на любимата на тийнейджърите група One Direction, който преди година реши да поеме по собствен път и да развива солова кариера.

Те са заедно от няколко месеца и веднага се превърнаха в звездна двойка със специален статут. Защото са актуални в момента и защото са изключително чаровни. И двамата. И макар че ги виждаме заедно в профила на Джиджи в Instagram, любителските фотосесии изглежда, че не са им достатъчни и решават да си направят професионална такава. Не къде да е, а във Vogue.

Снима ги самият Марио Тестино, а кадрите са повече от впечатляващи. Страхотните фотоси ще бъдат включени в майския брой на американското издание, а ние сме искрено впечатлени от изпълнението им.

Любов, романтика, еротика, близост... това са само част от ключовите думи, които описват снимките. Джиджи е както винаги неузнаваема, а Зейн... е, той си е очарователен, както винаги.

Насладете се на прекрасната фотосесия, която сме поместили в настоящия материал.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар