Октомврийският брой на американския Harper's Bazaar е посветен на Джиджи Хадид и нейните най-любими места в космополитния Ню Йорк. 21-годишният модел е заснет на предпочитани от нея локации, а фотограф на сесията е самият Карл Лагерфелд.

В интервюто към броя Джиджи говори за работата си върху колекцията Tommy Hilfiger x Gigi Hadid. Споделя, че целият процес е бил изключително забавен и едно от нещата, които са ѝ направили най-силно впечатление, е, че от екипа дори направили къпкейкове с името ѝ върху тях, което я накарало да се почувства добре дошла сред тях.

И допълва: "Работих много върху материите, преди да започнем да им придаваме форма, защото исках човек да се чувства добре в тях. Исках пуловерите да бъдат меки, а палтата да бъдат достатъчно дебели. Втората и третата среща бяха повече за детайлите... Надявам се, че хората ще могат да почувстват всичко, което вложихме в дрехите, когато ги облекат, защото качеството беше наистина много важно за нас."

Тук можете да си припомните детайли от самата колекция: Tommy x Gigi или първата дизайнерска колекция на госпожица Хадид.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар