Джиджи Хадид определено е един от любимите ни модели of the moment. Не е прекалено слаба, което ѝ носи и негативни коментари (ние обаче напълно одобряваме визията ѝ!), има присъствие и демонстрира индивидуалност, която бързо я превърна в едно от разпознаваемите лица на модната сцена.

Виждали сме я къде ли не - по време на модните седмици, в куп реклами, една от последните от които е новата кампания на Balmain x H&M и къде ли още не. А една от последните ѝ изяви ни остави напълно без думи.

Отправяме се към Холандия, за да разгледаме заедно ноемврийския брой на Vogue. Или поне част от него. Корицата е посветена на Джиджи, както и фотосесия между страниците на изданието. С разпиляна коса и почти без грим, 20-годишната красавица демонстрира, че не са ѝ нужни нито макияж, нито високи токчета, за да изглежда зашеметяващо.

Убедете се сами в следващите кадри.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар