Гейтън Матарацо от Stranger Things си има банда, чуйте я


Още едно от децата в Stranger Things си има собствена рок банда. Това е супер чаровният Гейтън Матарацо, който в хитовия сериал на Netflix играе ролята на Дъстин.

Бандата на Гейтън се казва Work in Progress, като те дори представиха две авторски парчета - "Dream Eater" и "Waste My Time". По всичко изглежда, че Work in Progress е осезаемо "фамилен" проект, имайки предвид, че част от групата са още братът и сестрата на Гейтън, както и техни приятели от Ню Джърси.

Двете дебютни парчета, които новата банда представи, предхождат лятно турне, което Матарацо и останалите ще стартират съвсем скоро.

Чуйте ги:

Говорейки пред Billboard, Гейтън Матарацо споделя, че групата се е появила на бял свят до голяма степен "случайно".

"От известно време насам моят брат свиреше на барабани, като той много искаше да свири с някого друг. Тогава той попита своя приятел Мат, дали не иска да посвирят."

"След това те искаха да свирят пред хора, като откриха, че нашият приятел Чад иска същото. Той пък доведе Грифин на репетиция с него. Тогава те имаха нужда от някого, който да изпълнява вокалите, като попитаха мен дали искам да пея по време на репетицията. Тогава осъзнахме, че имаме нужда от по-висок глас и поканихме Сабрина да изпее няколко парчета."

Разбира се, Гейтън Матарацо не е единственият от децата в Stranger Things, който си има собствена банда. Още преди време собствена група сформира Фин Улфхард, като проектът носи името Calpurnia. Джо Кийри пък бе член на групата Chicago group Post Animal.

Третият сезон на Stranger Things вече е наличен за гледане в стрийминг платформата Netflix, а уикендът е един отличен шанс да се отдадете на малко binge watching.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни