Samsung Electronics Co., Ltd., световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, представи днес олимпийската версия на своя най-нов Galaxy Z Flip6, разработен и персонализиран специално за всички спортисти, които ще се състезават на предстоящите Олимпийски и Параолимпийски игри в Париж през 2024 г. С олимпийската версия на Galaxy Z Flip6 Samsung продължава в продължение на повече от три десетилетия да предоставя най-съвременни технологии и мобилни иновации в подкрепа на Олимпийските игри.

Новата версия за Париж 2024 е първият смартфон, специално създаден за Олимпийските игри, който използва Galaxy AI. Проектиран, за да подобри изживяването на спортистите по време на Игрите от момента на пристигането им в Париж, това е първият смартфон, който идва с пълен пакет от ексклузивни услуги и полезни приложения. Освен това, за първи път най-нов продукт на Samsung се предлага на спортистите преди официалното му пускане на пазара. Galaxy Z Flip6 също така ще бъде в центъра на Олимпийските игри като първата олимпийска версия на мобилно устройство, която ще играе най-важна роля на почетната стълбичка.

Специалният Galaxy Z Flip6 се отличава с компактния си и универсален дизайн в невероятен жълт цвят, украсен с олимпийските кръгове и параолимпийските дъги в златно. За да създаде подходящи аксесоари за телефона, Samsung си партнира с парижката къща за луксозна мъжка мода Berluti, която е изработила официалните тоалети на отбора на Франция за церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж 2024. Специалният калъф Flipsuit, който ще се предлага с всяко устройство, е изработен от естествена кожа и има уникална инкрустация с комбинация от ярки цветове, вдъхновени от олимпийските кръгове, които отразяват олимпийския дух и ценностите за благородство и единство.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition

"Вече почти три десетилетия Samsung задава нови измерения на мобилните технологии в подкрепа на Олимпийските и Параолимпийските игри и техните състезатели", коментира Стефани Чой, вицепрезидент и ръководител на отдел "Маркетинг" на Mobile eXperience Business в Samsung Electronics. "За нас е чест да предоставим най-новите ни Galaxy иновации на вдъхновяващите спортисти в Париж 2024, както и да им дадем възможност да изпробват първи мощния и интелигентен Galaxy Z Flip6, дори преди официалното му представяне на пазара. Развълнувани сме да видим как нашите технологии дават на спортистите възможността да изживеят Олимпийските игри както никога досега - от създаването на пълноценни връзки до споделянето и запечатването на спомени за цял живот по време на престоя им в Париж и след това."

Усъвършенствани изживявания за олимпийците в Париж 2024 с устройства, които идват с Galaxy AI

Причината за решението на Samsung да предостави най-новото си попълнение от Galaxy портфолиото на атлетите от Париж 2024 преди официалното му пускане на пазара е изключителната роля на Galaxy AI технологиите за ускоряване навлизането на новата ера на комуникация, продуктивност и креативност при смартфоните. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition идва с редица полезни иновации, които помагат на спортистите да откриват нови изживявания по време на Олимпийските игри, включително следните Galaxy AI функционалности, с чиято помощ атлетите от цял свят ще могат да се свързват лесно и бързо, докато са в Париж:

  • Live translation - превежда телефонни обаждания директно на устройството в реално време на 16 различни езика, което улеснява спортистите да се обаждат на олимпийските горещи линии и местните лица за контакт на родния си език, като използват оригиналните приложения на Samsung и избрани приложения на трети страни.
  • Interpreter превежда незабавно разговори на живо, като позволява на спортистите да разговарят с други атлети и доброволци и да получават превод в реално време на екрана на телефона, докато все още говорят лице в лице, благодарение на уникалния двоен екран на телефона.
  • Composer - помага за писане на имейли и публикации в социалните мрежи в приложения с помощта на лесни ключови думи. Специално за приложенията за социални медии функцията дори анализира тона на предходно съдържание, като улеснява спортистите да изразят вълнението си в някои от най-вълнуващите или трогателни моменти на състезанията.

Спортистите могат да се възползват от Galaxy AI на специално създадения за Олимпийските игри телефон, за да се подготвят и за състезанията, да усъвършенстват творческите си способности и да запечатат спомени за цял живот в Париж 2024 благодарение на следните функции:

  • Instant Slow-mo – с тази функция спортистите могат да записват, споделят и анализират изпълненията си на забавен кадър, което улеснява усъвършенстването на техниката им.
  • Photo Assist - дава възможност на спортистите да постигнат перфектния кадър всеки път, като променят размера, позиционирането или дори да премахват нежеланите обекти в снимките.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition

Интегрирани услуги и приложения, които правят олимпийските и параолимпийските изживявания забавни и лесни

За улеснение на атлетите при използването на телефоните по време на престоя им в Париж, а и след това, всеки Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ще се предлага с eSIM карта със 100 GB 5G данни в партньорство с Orange и две години универсална гаранция на Samsung. Освен това, за да могат да следят най-актуалните графици по време на Игрите и да се придвижват с лекота в олимпийските обекти, предварително ще бъдат инсталирани няколко официални приложения на Международния олимпийски комитет (МОК), като Athlete 365, Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App и IOC hotline.

В Samsung Wallet  (не е достъпно за България) ще бъдат предварително заредени пропуск за безплатни напитки от вендинг автоматите, разположени в олимпийското и параолимпийското село, в партньорство с другия световен партньор The Coca-Cola Company, както и неограничена безплатна карта за достъп до обществения транспорт в партньорство с Île-de-France Mobilités (IDFM), за да могат да се разхождат из Париж и околностите.

За още повече забавления и персонализирани изживявания на спортистите, всеки Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ще разполага и с пакет от интерактивни приложения, посветени на Париж 2024. Те включват PinQuest и Galaxy Experience за събиране и размяна на реални и дигитални пинове по време на Игрите, Olympic Go!, официалната олимпийска игра, и Galaxy Skateboard, новата игра с участието на Phryges - талисманите на Париж 2024.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition

Споделяне на победите от подиума на живо

Изкачването на олимпийската и параолимпийската стълбичка по време на церемонията по връчване на медалите и осъществяването на мечтата на живота е един от най-емоционалните и запомнящи се моменти, които един спортист може да преживее. По традиция снимането на церемонията винаги се е извършвало само от акредитирани медии, тъй като спортистите нямаха право да носят лични вещи - включително мобилните си телефони - и гледката винаги е била улавяна от разстояние, а не през обектива на самия спортист.

За първи път в историята на Олимпийските и Параолимпийските игри Samsung ще предостави Galaxy Z Flip6 Olympic Edition за снимане на почетната стълбичка в Париж 2024, така че спортистите ще могат да създадат свои собствени спомени и емоции чрез своите селфи-та на победители. Специално създадена технология на Samsung ще регистрира и подрежда селфитата на спортистите по спортове и ще ги качи в Athlete365 в реално време. По този начин, спортистите ще могат да запазят и споделят своите емблематични моменти със семейството и феновете.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ще бъде изложен на Olympic™ rendezvous @ Samsung showcases, включително и на Шанз-Елизе 125 от 12 юли. В сътрудничество с МОК и Международния параолимпийски комитет (МПК), олимпийците ще получат своя Galaxy Z Flip6 Olympic Edition от Samsung от 18 юли.

У нас олимпийската версия на моделите ще можем да видим в ръцете на спортистите, представящи България на Олимпийските игри в Париж, както и на грациите от националния отбор по художествена гимнастика.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар