От петък Samsung пусна на пазара в България уникалния Galaxy Z Flip. Както в световен мащаб, така и за българския пазар, броят на устройствата е лимитиран.

Броени дни след световната премиера на мобилното устройство от ново поколение, потребителите у нас ще могат да се докоснат до ексклузивния телефон, който буквално „огъва“ законите на физиката. С нов формат на корпуса, нов 6,7-инчов дисплей и най-важното - нов вид потребителско изживяване, Samsung променя възприятията за смартфон и изгражда нова категория на сгъваеми устройства. Компактният и стилен дизайн на Galaxy Z Flip е създаден за тези, които възприемат технологиите като начин да изразят себе си, и в същото време удовлетворява изискванията им за динамичен и активен начин на живот.

Galaxy Z Flip

Пресечна точка между стил и технологии

Новият Galaxy Z Flip е резултат от технологичните успехи на Samsung в сферата на мобилните устройства и стремежа да предложи на потребителите ново изживяване, съчетано с удобства и стил.

  • Модерен дизайн и компактност - Създаден да бъде максимално удобен, Galaxy Z Flip се сгъва до размера на портфейл, така че лесно да го поставиш в джоба или чантата си. Когато е затворен, той е стилен, компактен, с размер на дланта. Когато се отвори, размерът на екрана му почти се удвоява, за да разкрие зашеметяващ 6.7-инчов дисплей. Със своята стилна цветова гама, елегантни заоблени ъгли и сгъване напред, той се затваря с приятно щракване. Galaxy Z Flip със сигурност ще привлече погледите на мнозина.
  • Първият смартфон със сгъваем стъклен дисплей - Galaxy Z Flip разполага с Инфинити Flex дисплей с патентованото Ултра тънко стъкло (UTG) на Samsung, което го прави по-тънък, с елегантен, първокласен вид и усещане, невиждани досега при сгъваемите устройства. Центрираното изрязване на дисплея означава също, че няма прорез в горната част и никакъв повод за разсейване на погледа. За пръв път Samsung въвежда в свое устройство съотношение на екрана - 21:9, за да можеш да се насладиш на още повече от любимото си съдържание.
  • Нова скрита панта – Скритата панта (Hideaway Hinge) на Galaxy Z Flip е произведение на инженерното изкуство. Подкрепена е от двоен CAM механизъм - малък, но изискано проектиран, за да гарантира, че всяко завъртане и сгъване е гладко и стабилно. Galaxy Z Flip може да остане отворен под различни ъгли, като екран на лаптоп. Системата със скрита панта (Hideaway Hinge) също интегрира новата технология на Samsung против замърсяване, която използва найлонови влакна, изработени чрез специална технология, за да отблъсква замърсявания и прах.

Galaxy Z Flip

За активен и динамичен начин на живот

С  новия Galaxy Z Flip можеш да правиш повече, докато си в движение, от множество ъгли и без докосване на устройството. Това уникално “сгъваемо” изживяване няма аналог в нито един друг смартфон, наличен на пазара днес.

  • Прави повече, без да докосваш устройството – когато Galaxy Z Flip се разгъне, той може да остане отворен реално под всеки ъгъл, отключвайки възможности за селфита, които показват повече от света около теб, и експресивни видео чатове с Google Duo – всичко това без докосване на устройството.
  • Flex режим - Samsung работи в тясно сътрудничество с Google, за да създаде Flex режим – персонализирано потребителско изживяване за уникалния форм фактор на Galaxy Z Flip. Когато устройството е свободно стоящо, дисплеят автоматично се разделя на два 4-инчови екрана, така че можеш лесно да преглеждаш изображения, съдържание или видеоклипове в горната половина на дисплея и да ги контролираш в долната половина. Лесно гледай и търси клипове в YouTube - наслаждавай им се в горната част, докато търсиш други видеоклипове, четеш описания и пишеш коментари използвайки долната част на дисплея.
  • Камера, която променя правилата на играта - Galaxy Z Flip буквално може да стои самостоятелно върху равна повърхност, за да можеш да заснемеш повече в движение - от групови снимки до ярко нощно съдържание. Можеш да създаваш съдържание за социалните медии от най-добрия ъгъл, със свободни ръце и без да е необходим статив. Улови зашеметяващи нощни Hyperlapse видеоклипове или ярки снимки при ниска осветеност с Нощния режим – без нужда от светкавица. Просто отвори устройството си и го постави на маса. Когато e затворено, можеш бързо да заснемеш висококачествени селфита с една ръка, като използваш основната камера, без да го отваряш. Можеш също да се насладиш на безпроблемен видеозапис със съотношение 16:9, което е идеално за качване в социалните мрежи.
  • Известия според изискванията ти - независимо дали Galaxy Z Flip е затворен, стои изправен или отворен, никога няма да пропуснеш съобщение, обаждане или напомняне. Когато е затворен, провери датата, часа и състоянието на батерията с един поглед върху дисплея на капака. Получавай известия в реално време, за да можеш лесно да отговориш на обаждане, без да разгръщаш устройството или отговаряй на съобщение, като просто докоснеш известието и разгънеш своя Galaxy Z Flip.
  • Multi-Active прозорец – безпроблемно извършвай няколко задачи едновременно с Multi-Active прозореца. Просто отвори Multi-Window Tray, за да добавиш приложенията, които искаш да използваш. Прегледай статия за най-новите модни комбинации в горната половина, докато пазаруваш любимите си дрехи отдолу.

Galaxy Z Flip

И всичко това като част от екосистема на Galaxy

Като Galaxy устройство, Galaxy Z Flip придава на екосистемата на Galaxy революционно ново сгъваемо мобилно изживяване. Той може да се похвали с ефикасност от най-високо ниво, функции на камерата, дисплея, батерията, сигурността, както и услуги като Samsung Health, Samsung Knox и други. Наслади се на многостранно изживяване с камерата с 4K видео заснемане, Фокус на живо и суперстабилен запис. Galaxy Z Flip разполага с оптимизирана система с двойна батерия с повече енергия, без да заема повече място - кабелно или безжично бързо зареждане, плюс Wireless PowerShare. Можеш да зареждаш безжично своите Galaxy Buds, Galaxy Watch или дори устройството на приятел. Samsung Knox защитава потребителите и тяхното устройство - от чипа до софтуера - и получава месечни и тримесечни актуализации за сигурност. Потребителите получават услуги, които позволяват проследяване на здравния статус със Samsung Health и достъп до повече от 5000 умни продукта на Samsung и партньори чрез SmartThings.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар