Him and I отново Us


Песента на G-Eazy и Halsеy "Him and I" стана емблематична за влюбените по света. Двамата правят дуета, за да декларират любовта си един към друг. Издават песента през месец декември 2017 година, когато са заедно от няколко месеца.

С естественото си държание и пламъка, с който се гледат, бързо стават любима двойка. Но като всяка връзка и тяхната има върхове и спадове. Ако сингълът им е бил връх, то спадът е раздялата им през юли тази година.

Говори се, че причината за нея е липсата на доверие. И как няма, той има дуети с доста привлекателни и талантливи певици. Една от които беше наскоро предозиралата Деми Ловато. 
А малко преди това, дори бяха хванати от папараци да излизат от бар, в доста интимни отношения. И двамата твърдяха в медийното пространство, че са само приятели и нямат нищо общо. Явно Деми не е искала да бъде посочена като причина двойката да се раздели.

Спекулациите за изневяра тръгнаха от самата Halsey, която написа в профила си в туитър „✂️”, както и „pumpkin eater”. Което прави асоциация с текста на „химна на влюбените“ “Ever catch me cheating, she would try to cut my (ha-ha-ha)”.

Сега за двойката следва нов връх. Рапърът заведе Halsey в Италия за рождения ѝ ден, като отново интернет пространството беше изборът му да декларира любовта си към нея.

А тя не остана по-назад и също публикува пост в инстаграма си като обяснение в любов.

 

View this post on Instagram

 

sweetness of my whole damn life 🍬

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Надяваме се тези двамата вече да са стъпили на твърда земя и връзката им да няма повече трусове, защото наистина са сладки заедно!

Като допълнителна новина ви казваме, че на 4 октомври ще бъде пусната новата песен на Halsey – "Without Me".


Мария Стоянова

Дива и непокорна. Единственото постоянство на Мария е в любовта към семейството, добрите приятели, добрата музика и добрата литература. Ценител на храната и любител в поезията. Животът ѝ е стихосбирка.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни