Cacao Beach Club продължава летния си сезон с една специална изненада. В две поредни нощни партита (15 и 16 юли), French Connection Weekend ще престави най-доброто от френската електронна сцена - с участието на Kiko, Citizen Kain и Cosmic Boys. Дневните партита няма да останат по-назад, защото ще бъдат в ръцете на Kiko заедно с Vesselin (16 юли) и Cosmic Boys заедно с Shoto (17 юли).

В петък вечерта (15 юли) уикендът започва с Kiko и Citizen Kain. Почти сигурно е, че всеки е чувал за Kiko – изключително талантлив диджей и продуцент, който дебютира в началото на 90-те години. Считан е за един от най-влиятелните играчи на френската сцена, с продукции за лейбъли като „Signature By Kiko“ , „Material Series“, и Definitive Rec“, а музиката му звучи на турнето на Carl Cox през 2010 г. и на ключови локации като The Womb (Токио), Fabric (Лондон), D-Edge (Сао Пауло) и много други.

В същата вечер, ще чуем и Citizen Kain, който е не по-малко познат на аудиторията. Избягал от младежките си пънкарски години, от 2005г. насам, френския диджей и продуцент развива много лично отношение към електро и минимал техното. Музиката му е експлозия от енергични звуци, понякога чувствена и еротична, но винаги силно ритмична. Това важи за емблематичното парче "Doppelgänger", което го нарежда в челните позиции и получава огромна подкрепа от имена като Richie Hawtin, Pete Tong, Dubfire и Benny Benassi, но и за по-скорошните клубни хитове на Citizen Kain като “The Elephant“ и “Lipstick Sucker”.

В събота вечерта (16 юли) ще имаме огромното удоволствие да чуем френското дуо – Cosmic Boys. Истински хедонисти, Sebastien и Gaby живеят за техно музиката от дълго време, с многобройни продукции, сетове и менажиране на лейбъла им “Scander”. Двамата обикалят сцените на фестивали и клубове с уникалния си стил – комбинация от техно, минимал и електро, а изпълненията им на живо са заразно динамични за публиката. Релийзите им често достигат Beatport класациите, където фигурират известни техни заглавия като „Scorpion“, „The Day Before“, „I Don't Care“ и много други. Дуото е свързано и с легендарния лейбъл на Richie Hawtin – “Minus”, с ремикс на Marc Houle – “Girl One”.

Билети за French Connection Weekend могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. (двудневен билет) в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар