Освен ако не сте живели в пещера през последните 24 часа, то няма как да не сте разбрали, че Бионсе е бременна. R&B кралицата обяви в социалните мрежи, че тя и половинката и Jay Z очакват близнаци, като това бързо се превърна във водеща от света на шоубизнеса.

В Instagram Бионсе качи любопитна снимка, на която се вижда наедрялото й коремче. Видимо изображението бе част от направена фотосесия, като скоро след това, вече можем да видим и всички останали снимки от нея.

Цялата фотосесия бе качена на официалния уебсайт на певицата, като всяка една от снимките там е придружена с кепшън "имам три сърца".

Фотосесията е изключително красива, както подобава за толкова хубав повод, като особено впечатляващи са фотографиите, заснети под вода. Специално участие в проекта взима и първородната дъщеря на Бионсе и Jay Z - Блу Айви, която сигурно с нетърпение очаква да стане кака.

Насладете се страхотните кадри, които, сигурни сме, ще ви заредят с положителна енергия за остатъка на деня.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар